shËrbimet

xps stryfuam

Daka Therm XPS ofron pllaka të XPS me trashësi të ndryshme duke filluar nga, 20mm, 30mm, 50mm, 80mm, 100 mm.

eps polysteral

Stiropori EPS (expanded polysterene) është material i prodhuar nga polimeret e stirenit nëpërmjet trajtimit me avull dhe zgjerimit të granulatit, e më pas duke e përpunuar me anë të teknologjisë së presimit ose injeksionit del nje gamë e gjerë produktesh. Densiteti varion nga 15 kg- 17 kg- 20 kg-22 kg -25kg m³

fiber glass mesh

You’ll certainly remember the traditional villages, incredibly beautiful landscapes with white mountains and huge ski areas.

rreth nesh

Rezistent për të gjitha stinët !

Në Pozheran Kosove, veprimtaria e prodhimit të pllakave të XPS-së (Extruded Polystyrene stirodur) zhvillohet me machineri të kohës së fundit dhe me kapacitet për të mbuluar tregun e brendshëm dhe rajonit.

GJITHËMONË KETU

KLIEnTËT E KËNAQUR ËSHTË MISIONI YNË

Disa nga produktet tona

DakaTherm EPS & XPS

City Break Expert

Stiropori EPS (expanded polysterene) është material i prodhuar nga polimeret e stirenit nëpërmjet trajtimit me avull dhe zgjerimit të granulatit, e më pas duke e përpunuar me anë të teknologjisë së presimit ose injeksionit del nje gamë e gjerë produktesh. Densiteti varion nga 15 kg- 17 kg- 20 kg-22 kg -25kg m³

Stiroduri XPS (extruded) është material pa qeliza të dukshme (është homogjen dhe me konsistencë të fortë) prodhohet me anë të proçesit të estrusionit (nxjerrjes), gjë që mundëson një sipërfaqe uniformë në formë fibre të ngjeshur, me rezistencë në shtypje nga 200-500kPa dhe përcjellshmëri termike të ulët. Densiteti varion nga 30 – 45 kg/m³

Deponimi i blloqeve te stiroporit (gjysemprodhimi)

Nature Trips Expert

Pas prodhimit të formës së blloqeve, blloqet e Styroporit transportohen në deponin ku duhet të qëndrojnë prej 10 ditë varësisht nga lloji I prodhimit .

Vetëm Stirpori I thatë dhe pa mbetje të ujit të kondensuar dhe pentanit, mund të jetë për përdorim të sigurt.

Prodhimi i të ashtuquajturve “kokerrza” nga stiropori i Ekspanduar

Exotic Destinations Expert

Në pajimet , makinat për ekspandim granulat I lëndëve të para me nxehje me anë të avullit të ujit ekspandohet sferat e plistirenit ne madhësi 0-51.4mm . Sipërfaqet e polistirenit zbuten,kurse pentane nga sferat kalon në gjendje të gazët . Granulati ekspandohet duke rritur volumin e vet për gjer 50 herë kurse dendësia nga 600 kg/m3 zvogëlohet në 15-30kg/m3 . 

Keni ndonjË pytje?

Ne jemi këtu 24/7 , përgjigjen do të merrni nga stafi Dakatherm

Kosovë , Pozheran

MON-FRI: 10 – 17
SAT: 10 – 14

GET OUR LATEST OFFERS

24/7 

en_US
sq en_US